Welkom bij het Applied Body language Institute Europe

Wij bieden, voor Nederland unieke, toegepaste trainingen aan op het gebied van Synergologie® 

Missie

Het Applied Body language Institute Europe is in 2019 opgericht vanuit onze visie dat het belangrijk is dat mensen diepere verbindingen kunnen maken. Als mens hebben we hier behoefte aan, het is belangrijk voor ons en het draagt bij aan ons geluk. Om dit te bereiken moeten we teruggaan naar de basis van onze communicatie: lichaamstaal.

Echt begrip ligt niet alleen in het luisteren naar de woorden maar ook in wat onbewust met het lichaam wordt uitgedrukt. Ons lichaam drukt onze emoties uit en emoties zijn wat ons al mensen verbindt. Hiermee zijn we in staat betekenisvolle verbindingen met elkaar en met de wereld om ons heen te creeren.

Wij delen onze passie voor mensen, communicatie en persoonlijke ontwikkeling

Door onze toegepaste trainingen leren wij je de kennis en vaardigheden om wederzijds begrip tot stand te brengen door onbewuste lichaamstaal op een diep niveau te begrijpen. Synergologie® vormt hiervoor een stevige wetenschappelijke basis.

We zijn trots op ons team van gecertificeerde Synergologen waarbij ons gezamenlijke doel is om begrip en verbinden tussen mensen te creeren. We zijn aangesloten bij het Europees Instituut Synergologie te Parijs. Vanuit hier vinden er jaarlijks recertificerings trainingen plaats. Hierdoor zijn we in staat om in onze trainingen altijd werken met de nieuwste kennis en inzichten op basis van wetenschappelijk onderzoek.

 

Over ons

Onze verschillende achtergronden en interesse in mensen heeft ons uiteindelijk samengebracht. Vanuit deze verbinding helpen we mensen om hun gesprekspartner en ook zichzelf op een dieper, onbewust, niveau beter te leren begrijpen. 

Corien Verplanke

Klik op de foto voor meer informatie

Judy de Graaff

Klik op de foto voor meer informatie

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
Je moet de voorwaarden accepteren.

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Vul het formulier hiernaast in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!