Corien_profile-picture

Corien Verplanke

Neem contact op met Corien.

Corien Verplanke is al meer dan 18 jaar docent en heeft gewerkt en onderwezen in scholen, instellingen en organisaties in 4 landen. Ze heeft een buitengewoon vermogen om culturen, groepen en teams diepgaand te begrijpen, en vervolgens orkestreert ze op maat gemaakte, creatieve leerervaringen die resultaten opleveren. Ze heeft rijke ervaringen met lesgeven in zeer diverse omgevingen, met studenten van 8 tot 68 jaar. Dit heeft haar onderwijsvaardigheden verbeterd om menselijke diversiteit te accommoderen, en ze is keer op keer de uitdaging aangegaan om het beste zelf uit haar studenten te halen en hen te leiden naar hun vermogen om te leren, te veranderen, te verbinden, stappen voorwaarts te zetten , en om hun doelen te bereiken.
Corien heeft een academische achtergrond in onderwijs en onderwijs en heeft afstudeerwerk gedaan in het opleiden van professionals bij de Universiteit van Rotterdam.

Ze heeft haar vaardigheden verder aangescherpt met neurolinguistisch programmeren en één-op-één en groepscoaching. Ze is een van de weinige experts op het gebied van synergologie wereldwijd met een masteropleiding erin. Ze vindt dat Synergology, met haar diepgaande inzicht in menselijk gedrag en intentie, een unieke en zeer krachtige tool is die bedrijven, groepen en mensen kan helpen om beter te begrijpen hoe ze hun boodschap moeten overbrengen, zodat deze effectief en goed ontvangen kan worden. Ze heeft ontdekt dat het perspectief van synergologie inderdaad kan bijdragen aan exponentiële resultaten wanneer mensen samenkomen om te communiceren, te onderhandelen, te verkopen of elkaar gewoon te begrijpen.
Corien woont vlakbij de prachtige kustlijn van Noord-Holland, net achter de duinen. Ze brengt haar vrije tijd graag door met wandelen in de duinen en op het strand met haar hond.

Agnes_profile-picture

Agnes Mariakaki

Neem contact op met Agnes.

Agnes Mariakaki is organisatiepsycholoog en is de afgelopen 25 jaar actief geweest in kwalitatief-en consumentenonderzoek. Ze heeft meer dan 4.000 focusgroepen geleid voor meer dan 300 merken in meer dan 15 landen. Ze beheert MindSearch, een bedrijf voor consumenteninzichten. Ze is actief geïnteresseerd in het leiden van mensen hoge prestaties en is uitgebreid betrokken bij bedrijfsopleidingen in bedrijven die gespecialiseerd zijn in de sectoren huidverzorging, auto-industrie, financiën, verzekeringen, voeding en detailhandel. Ze is een gecertificeerde NLP-trainer, Lego Serious Play Facilitator en door Paul Ekman Emotional Intelligence Academy goedgekeurde Trainer.

Haar fascinatie voor menselijke communicatie heeft haar geleid tot Synergologie®, de meest geavanceerde studie van non-verbale expressie. Ze is een van de weinige gecertificeerde synergologen in Europa en ze is gefascineerd door hoe lichaamstaal en somatische expressie de communicatie van mensen kunnen verrijken. Ze gelooft dat mensen hun doelen kunnen bereiken en hun hoogste potentieel kunnen bereiken wanneer ze zowel naar binnen als naar buiten bruggen en verbindingen kunnen bouwen. Ze heeft ontdekt dat Synergologie® een diepgaande kennis is. Haar inzet, in de context van EGAB, is om deze hoeveelheid kennis om te zetten in leerervaringen die succes creëren in het leven van mensen via empathie, mededogen, begrip en menselijkheid. Ze is gepassioneerd over de doelen van elke klant en zet zich in om werk te veranderen dat kan plaatsvinden waarbij de hele persoon betrokken wordt, zoals Synergologie® zegt … de geest, de emotie en het lichaam.
Agnes woont in Athene, Griekenland, is een wereldburger, maar voelt zich toch het meest thuis op een strand, op haar geboorte-eiland Kreta.

Judy-Website-V2_0

Judy de Graaf

Neem contact op met Judy.

Judy de Graaff is een creatieve verbetercoach met de vaardigheid om echt verbinding te maken. Ze gelooft dat groei begint vanuit een ander gezichtspunt. Als hoofddocent aan de opleiding Body en Mind Language leert ze mensen de intelligentie van het hoofd en de wijsheid van het lichaam te verbinden tot geïnspireerde actie. Een holistisch perspectief dat leidt tot organische en efficiënte verandering.

Meer dan 15 jaar ervaring als World Class Performance Consultant in technische omgevingen maakt haar hands-on en resultaatgericht en ze vergeet nooit dat het mensen zijn die de resultaten maken.

Haar opleiding als Industrieel Ontwerper aan de Technische Universiteit Delft legt de basis voor gedegen denken en gerichte probleemoplossing. Tegelijkertijd is ze altijd nieuwsgierig en leert ze voortdurend bij. Lean en Theory U breiden de wegen uit die ze betreedt om een ​​doel te bereiken. NLP en Body and Mind Language dragen bij aan het effectief creëren van wat mogelijk is. Haar expertise in synergologie opent een diepgaand inzicht in de emotie, intentie en expressie van mensen. En ze heeft het talent om synergologie begrijpelijk en praktisch in het veld te maken. Haar uitgebreide ervaring met het werken aan verbetering met mensen en groepen heeft haar capaciteit en vaardigheid opgebouwd om mensen en teams te verbinden met hun oplossingen, hun doelen en hun potentieel.

Nu creëert ze gezamenlijke leerruimtes, coacht en traint ze individuen en groepen en ondersteunt ze organisatieontwikkeling. Ze bekijkt de vraag altijd systemisch, vanuit het geheel. Dit alles gebeurt met een dosis humor, nieuwsgierigheid en creativiteit, zonder oordeel.